Η στολή του Αϊ-Βασίλη : παίξτε αγγίζοντας τις εικόνες - Roberts, Gillian (Ψυχογιός, 2007)
Η παλιά στολή του Αϊ-Βασίλη είναι γεμάτη τρύπες και η Πρωτοχρονιά πλησιάζει. Θα βρει άραγε ο Αϊ-Βασίλης κάτι να φορέσει για να πάει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά; Διαβάστε τη χαριτωμένη ιστορία και αγγίξτε τα διάφορα υλικά στις όμορφες εικόνες. Έτσι θα νιώσετε τη μαγεία των γιορτών.