Η γέννηση του Χριστού - Watt, Fiona (Βιβλία από χαρτόνι : Αγγίζω και νιώθω, 2006)
Ένα καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο με αφή, στο οποίο τα μικρά παιδιά μπορούν να αγγίξουν τα ζώα της φάτνης, την κουβέρτα που σκέπαζε το μικρό Ιησού και να νιώσουν τη χαρά της γέννησής Του.