The Alpha Bank collection : Greek art from 1920 until today - Οράτη, Ειρήνη, 1956-; Γιαννακοπούλου, Τζούντυ (Alpha Bank, 2007)
Έκδοση που αφορά στο κομμάτι της Συλλογής της Alpha Bank που περιλαμβάνει τη νεότερη ελληνική καλλιτεχνική δημιουργία. Συνόδευσε έκθεση της Συλλογής στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Τα κείμενα αναφέρονται στη δημιουργία και το περιεχόμενο της Συλλογής, καθώς και στην σύγχρονη ελληνική τέχνη, ενώ τα έργα της έκδοσης είναι χωρισμένα σε τρεις ενότητες.