Νόμισμα Ελληνικόν : η συλλογή της Alpha Bank - Τσαγκάρη, Δήμητρα, 1971- (Alpha Bank, 2007)
Το βιβλίο εκδόθηκε με την ευκαιρία της πρώτης μεγάλης έκθεσης της Συλλογής της Alpha Bank στο Μουσείο Μπενάκη το καλοκαίρι του 2007. Περιλαμβάνει επιλεκτικά 206 νομίσματα από ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο, από τη σημερινή Μεγάλη Βρετανία έως την Ινδία και από την Ουκρανία έως την Αφρική. Όλα τα νομίσματα παρουσιάζονται σε φυσικό μέγεθος και σε μεγέθυνση, ενώ υπάρχει και σύντομο ιστορικό κείμενο.