Με το λύχνο του άστρου : μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη - Ελύτης, Οδυσσέας, 1911-1996 (Ύψιλον/Βιβλία, 2011)
"Ακόμα μια φορά μέσα στις κερασιές τα δυσεύρετα χείλη σου". Μια μικρή εκλογή ποιημάτων του Οδυσσέα Ελύτη, από το λυρικό ύπαιθρο των "Προσανατολισμών" στο ελληνικό τοπίο του "'Αξιον Εστί" και από εκεί στη διπλή φωνή της "Μαρίας Νεφέλης" και του "Αντιφωνητή". Ένα τριπλό ταξίδι "Με το λύχνο του άστρου": ταξίδι στην ποίηση του Ελύτη, ταξίδι της μουσικής τριών συνθετών στο πλούσιο τοπίο της έκφρασης του ποιητή, αλλά και ταξίδι τριών ερμηνευτών στο χώρο και στην ευαισθησία ο καθένας του άλλου.