Η Πιπίτσα ταξιδεύει στην αλφαβήτα και μαθαίνει τα γράμματα - Θεοδωράκη, Μάρω, 1969- (Διάπλαση, 2004)
Σκοπός αυτής τις έκδοσης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο την αλφαβήτα.Το CD περιέχει τα τραγούδια και τα ποιήματα του βιβλίου που αποδίδονται με θεατρικό ύφος από ομάδα ηθοποιών.