Η ελληνική ενδυμασία : από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ού αιώνα - Παπαντωνίου, Ιωάννα, 1936- (Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος, 2000)
Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.