Λονδίνο - Grange, Anne-Lucie (Χαρτοπόλεις, 2005)
Μια πόλη περιμένει να την ανακαλύψετε, με τους χάρτες στο χέρι! Από γειτονιά σε γειτονιά, για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια: 80 τοποθεσίες-σημεία αναφοράς, 200 επιλεγμένα εστιατόρια, μπιστρό, καφέ, μπαρ, θέατρα, αίθουσες συναυλιών, καταστήματα, αγορές, ξενοδοχεία... πρακτικές οδηγίες, σχεδιαγράμματα και συμβουλές για να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την πόλη.