Κράτα ψηλά το κεφάλι : πολέμησε τις δυσκολίες της ζωής - Hauck, Paul A., 1924-1996 (Ψυχολογία / Ενάλιος, 2014)
Ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα; - Νιώθεις μερικές φορές ότι όλοι οι άλλοι είναι πιο σίγουροι και πιο επιτυχημένοι από εσένα; - Εύχεσαι να μπορούσες να σταματήσεις να κρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου και να συνεχίσεις τη ζωή σου; Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση και δυσκολεύονται να πιστέψουν στον εαυτό τους. Ίσως είσαι κι εσύ ένας απ αυτούς. Αλλά μπορείς να αλλάξεις, και να μάθεις να δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι, χωρίς να επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων. Τότε θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να γίνεις το άτομο που πραγματικά θέλεις να είσαι, χωρίς ηττοπάθειες, ντροπή και άγχος! Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν! Όλα είναι στο χέρι σου! Όλα διορθώνονται!