Οι προφητείες των μάγια : ακαλύπτοντας τα μυστικά ενός χαμένου πολιτισμού - Gilbert, Adrian Geoffrey (Έσοπτρον, 1997)
Το συγκλονιστικό best seller που μας παρουσιάζει για πρώτη φορά την αποκωδικοποίηση των μυστικών του πιο αινιγματικού ανθρώπινου πολιτισμού. Εκπληκτικές φωτογραφίες και επιστημονικά διαγράμματα αποδεικνύουν τις απίστευτες γνώσεις των Μάγια, την άγνωστη σχέση τους με το Σύμπαν και τον Ήλιο, καθώς και την εκπλήρωση όλων των προφητειών τους μέχρι σήμερα! Και το σημαντικότερο, μας δείχνουν πώς θα επαληθευτεί η τελευταία τους προφητεία, ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 22 Δεκεμβρίου 2012!