Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου : βιώνοντας τη σοφία του Τάο - Dyer, Wayne W. (Έσοπτρον, 2008)
Tο Tάο Tε Kινγκ, γραμμένο πριν από 2.500 χρόνια από τον κορυφαίο Kινέζο φιλόσοφο Λάο Tσε, αποτελεί το απόσταγμα της Tαοϊστικής Σοφίας και θεωρείται ως η απόλυτη ερμηνεία της Υπαρξης. Mε τη δική του μοναδική και σύγχρονη πνευματική ματιά, ο Dr. Wayne Dyer φωτίζει τα μυστικά του κλασικού κειμένου, φανερώνοντάς μας τα κλειδιά για να βιώσουμε και να εφαρμόσουμε την αρχαία σοφία του Tάο στον σημερινό κόσμο για μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.