Η συγγνώμη είναι η πιο σκληρή λέξη : μυθιστόρημα - Weiner, Jennifer, 1970- (Λογοτεχνική Διόπτρα, 2012)
Μια ζωή στη σκιά του πολιτικού, έκανε τα πάντα για να διατηρεί λαμπερή την εικόνα της οικογένειάς της. Και θα τα είχε καταφέρει μια χαρά, αν δεν έκανε το στραβοπάτημα ο Ρίτσαρντ που τώρα πια με το προσωπείο του μεταμελημένου συζύγου και πατέρα ζητά τη συγχώρεσή της. Και οι κόρες, πώς θα αντιδράσουν; Η καθεμία μπροστά στον δικό της κυκεώνα καλείται να λύσει τους δικούς της γρίφους... Πώς θα μπορέσει η Ντιάνα να μιλήσει για ηθική όταν διατηρεί παράλληλη σχέση μ έναν νεότερό της άντρα; Και η Λίζι; Πώς να μιλήσει για λάθη, αυτή, μια πρώην τοξικομανής που πάντα υπήρξε το μαύρο πρόβατο της οικογένειάς της; Τρεις γυναίκες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, στο μεταίχμιο μιας νέας ζωής... Τι θα επιλέξουν; Τα γνώριμα μονοπάτια ή την περιπέτεια της ζωής;