Η νοημοσύνη του σώματος : το σώμα σου ξέρει τι είναι καλό για σένα - Hoffbauer, Gabi, 1955- (Ανθρώπινες σχέσεις, αγωγή, συμπεριφορά, υγεία / Θυμάρι, 2007)
Η σωματική νοημοσύνη και ο πολύτιμος ρόλος της στην ψυχοσωματική μας υγεία.