Λογιστική εταιρειών : θεωρία και εφαρμογή για Ο.Ε., Ε.Ε. και Ε.Π.Ε.. - Αθιανός, Στέργιος Α. (Βιβλιοεκδοτική, 2005)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε διδάσκοντες που ασχολούνται με τα λογιστικά πληροφοριακά συστήματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ερευνητές, επιχειρηματίες, οικονομικά στελέχη και ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες σε μηχανογραφημένα λογιστήρια επιχειρήσεων. Περιλαμβάνει παραδείγματα λειτουργίας λογιστικών προγραμμάτων, πρακτικές εφαρμογές, ερωτήσεις καθώς και μελέτες περιπτώσεων που βοηθούν στην περαιτέρω κατανόηση των εννοιών.