Ηλεκτρονικό εμπόριο 2008 : αρχές, εξελίξεις, στρατηγική από τη σκοπιά του Manager - Turban, Efraim (Μ. Γκιούρδας, 2008)
Ηλεκτρονικό Εμπόριο 2008 Αρχές - Εξελίξεις - Στρατηγική από την σκοπιά του Manager Η Τελευταία Έκδοση του Πλέον Επιτυχημένου Βιβλίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου Περιεχόμενα Μέρος 1 Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και στις Ηλεκτρονικές Θέσεις Αγορών Κεφάλαιο 1 Επισκόπηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου Κεφάλαιο 2 Ηλεκτρονικές Θέσεις Αγορών: Δομές, Μηχανισμοί, Οικονομικά και Επιπτώσεις Μέρος 2 Λιανικό Εμπόριο στο Internet Κεφάλαιο 3 Λιανικές Πωλήσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Προϊόντα και Υπηρεσίες Κεφάλαιο 4 Συμπεριφορά Καταναλωτή, Έρευνα Αγοράς και Διαφήμιση Μέρος 3 Ηλεκτρονικό Εμπόριο Επιχειρήσεων με Επιχειρήσεις Κεφάλαιο 5 Ηλεκτρονικό Εμπόριο Β2Β: Πώληση και Αγορά σε Ιδιωτικές Ηλεκτρονικές Θέσεις Αγορών Κεφάλαιο 6 Ανταλλακτήρια Β2Β, Κατάλογοι και Άλλες Υπηρεσίες Υποστήριξης Κεφάλαιο 7 Αλυσίδες Ηλεκτρονικών Προμηθειών, Συνεργατικό Εμπόριο και Ηλεκτρονικές Επιχειρηματικές Πύλες Μέρος 4 Άλλα Μοντέλα και Εφαρμογές ΗΕ Κεφάλαιο 8 Καινοτόμα Συστήματα ΗΕ: Από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Ηλεκτρονική Εκμάθηση και σε ΗΕ Καταναλωτή με Καταναλωτή Κεφάλαιο 9 Κινητό Εμπόριο και Διεισδυτική Υπολογιστική Μέρος 5 Υπηρεσίες Υποστήριξης ΗΕ Κεφάλαιο 10 Δυναμική Διαπραγμάτευση: Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες, Ανταλλαγές και Διαπραγματεύσεις Κεφάλαιο 11 Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Εμπορίου Κεφάλαιο 12 Συστήματα Ηλεκτρονικών Πληρωμών Κεφάλαιο 13 Εκπλήρωση Παραγγελιών, Ηλεκτρονική Διαχείριση Σχέσεων με Πελάτες και Άλλες Υπηρεσίες Υποστήριξης Μέρος 6 Στρατηγική και Υλοποίηση ΗΕ Κεφάλαιο 14 Στρατηγική Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Παγκόσμιο ΗΕ Κεφάλαιο 15 Οικονομικά Στοιχεία και Αιτιολόγηση του ΗΕ Κεφάλαιο 16 Έναρξη μιας Επιτυχημένης Ηλεκτρονικής Επιχείρησης και Έργων ΗΕ Κεφάλαιο 17 Νομικές, Ηθικές Επιπτώσεις του ΗΕ και Ζητήματα Συμμόρφωσης Κεφάλαιο 18 Κοινωνικά Δίκτυα και Ριζοσπάστες των Κλάδων στο Περιβάλλον Web 2.0