Εγώ και οι καλοί τρόποι - Corte, Mario (Μεταίχμιο, 2013)
Η ευγενική συμπεριφορά σημαίνει πάνω απo όλα ότι δείχνουμε σεβασμό προς τους άλλους: ότι δίνουμε σημασία στις μικρές χειρονομίες, ότι μπορούμε να λέμε «ευχαριστώ» και «σε παρακαλώ», ότι είμαστε σε θέση να ζητάμε συγγνώμη, ότι πλησιάζουμε τους άλλους με εγκαρδιότητα και ενδιαφέρον. Πλάι σ' αυτές τις βασικές αρχές απαριθμούνται και πολλοί πρακτικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται στο σπίτι μας και στα σπίτια των άλλων, στα πάρτι γενεθλίων και στα μέσα μεταφοράς, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμπεριφορά την ώρα του φαγητού.