Πίσω απ' τον καθρέφτη : μυθιστόρημα - Μανιάτη, Νικόλ-Άννα (Ψυχογιός, 2014)
Δυο καλά κρυμμένες επιστολές αποκαλύπτουν τα σχέδια του συζύγου της για το μέλλον της. Πώς θα αντιδράσει η δυναμική και όμορφη Μαριλένα Νέβα όταν θα δει τη ζωή της να ανατρέπεται; Όταν θα συνειδητοποιήσει πως ο μοναδικός άντρας που αγάπησε και εμπιστεύτηκε την πρόδωσε; Αλλόκοτος, πρωτότυπος και σκληρός ο τρόπος που θα επιλέξει να πάρει την εκδίκησή της. Θα παίξει με το μυαλό του, προσπαθώντας να τον μετατρέψει σε ένα άβουλο ον. Θα τα καταφέρει άραγε, και ποιο θα είναι το τίμημα; Η ευρηματικότητα του γυναικείου μυαλού όταν η προδοσία προκαλεί την εκδίκηση!