Η κόρη της καλύτερής μου φίλης - Koomson, Dorothy (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία / Μίνωας, 2013)
Η Κάμριν και η Αντέλ ήταν οι καλύτερες φίλες και πίστευαν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να μπει ανάμεσά τους, μέχρι που η Αντέλ έκανε το αδιανότητο: κοιμήθηκε με τον αρραβωνιαστικό της Κάμριν και τελικά γέννησε το παιδί του! Όταν η Κάμριν ανακάλυψε την αλήθεια για την προδοσία τους, ορκίστηκε να μην ξαναδεί κανέναν από τους δύο. Μια κάρτα γενεθλίων, όμως, ανέτρεψε τα δεδομένα και η Κάμριν βρέθηκε αντιμέτωπη μ' ένα δίλημμα που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της... Ένα μυθιστόρημα για την αγάπη, τη φιλία, τον έρωτα, τη συγχώρεση, την αυτογνωσία και την υπευθυνότητα. Ένα μυθιστόρημα που καθρεφτίζει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της σύγχρονης γυναίκας.