Έρωτας είναι, θα περάσει - Δόμβρου, Σάντρα (Κέδρος, 1999)
Τη λένε Κλειώ. Είναι παντρεμένη με το μεγάλο έρωτα, στοργική με τα παιδιά της. Και ξαφνικά, σκοντάφτει πάνω σ' ένα συναίσθημα που είναι λίγο σαν το ποδήλατο: Δεν ξεχνιέται, κι ας έχεις καιρό να κάνεις. Απ' τη μια η οικογενειακή γαλήνη. Απ' την άλλη το καρδιοχτύπι μιας παράνομης ιστορίας. Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δυο είναι μια καλή ερώτηση.