Τρεις μέρες μετά : μυθιστόρημα - Κερασιώτη, Μάρω (Ψυχογιός, 2014)
Στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης η Αγάπη Πεταλά, πνιγμένη στα χρέη, αποφασίζει να δολοφονήσει τη μητέρα της, Ερατώ Θεοφάνους, με την οποία έχει διακόψει από χρόνια κάθε σχέση, με απώτερο σκοπό να την κληρονομήσει και να βγει από το αδιέξοδο. Με συνένοχο την κόρη της και εκτελεστή τον εραστή της, η λάτρις των αστυνομικών μυθιστορημάτων Αγάπη σχεδιάζει τον τέλειο φόνο και προχωρεί στην εκτέλεσή του. Στις τρεις ημέρες που ακολουθούν την αποτρόπαια πράξη, και μέσα από τη διαδικασία της ανάκρισης, σκιαγραφούνται οι χαρακτήρες των ηρώων αυτής της ιστορίας, το παιχνίδι των συμπτώσεων που ποτέ δε λείπουν από τη ζωή, αλλά κυρίως τα καλά κρυμμένα μυστικά της Ερατώς Θεοφάνους, που ανατρέπουν σχεδιασμούς και προβλέψεις.