Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο χαρούμενη καρδιοκατακτήτρια. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2014)
Η Νίκι Μάξουελ αναρωτιέται αν ο κρυφός έρωτάς της έχει τα ίδια συναισθήματα με εκείνη. Ο μόνος τρόπος για να το καταλάβει είναι το αν θα τη συνοδεύσει στον μεγαλύτερο χορό της χρονιάς. (Έχει βέβαια ακόμη καιρό για να του το ζητήσει η ίδια.) (Ο-ΜΙ-ΤΖΙ! - Κι αν πει όχι;) (Ο-ΜΙ-ΤΖΙ! - Κι αν προτιμήσει να συνοδεύσει τη Μακένζι;!)