Ελλάς άνωθεν : the best of - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Σπάνιες αεροφωτογραφίες της Ελλάδας συνθέτουν τον πολυτελή συλλεκτικό τόμο που κρατάτε στα χέρια σας. Ιδωμένη από ψηλά, η Ελλάδα αποκαλυπτεται σε όλο της το μεγαλείο ως ένας τόπος μαγικός, μυστικιστικός που καλεί το θεατή να γίνει κοινωνός μοναδικών θαυμάτων της φύσης του ανθρώπου. Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω από τη χώρα μας, που,ως άλλη πλανεύτρα, μας παρασύρει για άλλη μία φορά στα σαγηνευτικά μονοπάτια της.