Ελλάς άνωθεν : Πελοπόννησος - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Στο λεύκωμα Πελοπόννησος Άνωθεν, θα απολαύσουμε μια Πελοπόννησο, όπως σπάνια έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε. Στο συναρπαστικό ταξίδι πυο ανοίγεται στις σελίδες του, «πετάμε» πάνω από την ιστορική αυτή γη, εκεί που ο ουρανός γίνεται ένα με τη θάλασσα, συνομιλωντας με τα βουνά και ψιθυρίζοντας ιστορίες του ένδοξου παρεθόντος της.