Vampire diaries. - Smith, Lisa Jane, 1965- (Ψυχογιός, 2013)
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑI ΜΑΚΡΙΑ Η Έλενα Γκίλμπερτ και οι φίλοι της κατάφεραν να σώσουν το Φελς Τσερτς από τα επικίνδυνα πνεύματα αλλά με ένα επώδυνο τίμημα: τη ζωή του Ντέιμον Σαλβατόρε. Ο θάνατος του Ντέιμον αλλάζει τα πάντα. Αυτός και ο αδελφός του Στέφαν ανταγωνίζονταν με κάθε μέσο διεκδικώντας την καρδιά της Έλενας. Και τώρα, η Έλενα και ο Στέφαν μπορούν επιτέλους να είναι μαζί. Αλλά γιατί εκείνη δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται τον Ντέιμον; Καθώς τα συναισθήματά της για τον σκοτεινό αδελφό παραμένουν δυνατά, το κακό έρχεται και πάλι στο Φελς Τσερτς με τη μορφή ενός επικίνδυνου δαίμονα, που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να σκοτώσει αυτήν και τους αγαπημένους της. Το όγδοο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας γοητεύσει.