Το μυστήριο. - Noel, Alyson (Νεανική λογοτεχνία / Ψυχογιός, 2014)
Από τη στιγμή που έφτασε στην Εντσάντμεντ, τα πάντα στη ζωή της Ντέαρ Σάντος άλλαξαν... και όχι απαραιτήτως προς το καλύτερο. Ενώ αποδέχτηκε και συμφιλιώθηκε με τις νέες δυνάμεις της ως κυνηγού των ψυχών, η Ντέαρ έχει πια να παλέψει με το καθήκον της να ταξιδεύει ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και τον κόσμο των νεκρών. Η μοίρα του Ντέις παραμένει άγνωστη και η Ντέαρ πρέπει να βάλει στην άκρη τα προσωπικά της συναισθήματα και να αγωνιστεί να κατατροπώσει τον σατανικό Κέιντ. Ωστόσο, η ψυχή του Κέιντ φαίνεται άρρηκτα δεμένη με την ψυχή του Ντέις, κι αυτό θα δοκιμάσει τον έρωτά τους. Πώς να νικήσει τον Κέιντ αφού αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψει και τον Ντέις; Και η αγάπη τους θα αντέξει τον θάνατο;