Αντζελίνα, η νεράιδα της αρκούδας των πάγων - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των μυθικών πλασμάτων, 2010)
Η Κρυσταλλίτσα, η αρκούδα των πάγων, είναι το τελευταίο μυθικό πλάσμα που μένει να βρουν η Κρίστι και η Ρέιτσελ. Όμως , ο Παγερός Τζακ και οι πονηροί καλικάντζαροί του είναι αποφασισμένοι να τη βρουν πρώτοι. Ένας αγώνας δρόμου ξεκινά...