Λονδίνο - Nicholson, Louise, 1954- (National Geographic Traveler, 2009)
Γνωρίστε το Λονδίνο με ξεναγό το National Geographic, που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει το όνομά του με το πάθος της αναζήτησης και της εξερεύνησης. Σ' αυτόν το εύχρηστο οδηγό, ανάμεσα στα αξιοθέατα που παρουσιάζονται, το National Geographic σας προτείνει μέρη πολύ ή λιγότερο γνωστά ώστε η περιπλάνησή σας στην πόλη του Λονδίνου να γίνει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία.