Μεγάλη Βρετανία - Somerville, Christopher (National Geographic Traveler, 2001)
Γνωρίστε τη Μεγάλη Βρετανία με ξεναγό το National Geographic, που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει το όνομά του με το πάθος της αναζήτησης και της εξερεύνησης. Σ’ αυτόν τον εύχρηστο οδηγό, ανάμεσα στα αξιοθέατα που παρουσιάζονται, το NG σας προτείνει μέρη πολύ ή λιγότερο γνωστά, ώστε η περιπλάνησή σας στην Μεγάλη Βρετανία να γίνει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία. Λεπτομερείς περιγραφές και πληροφορίες για αξιοθέατα. Στοιχεία από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη ζωή. Πάνω από 280 έγχρωμες φωτογραφίες. 32 λεπτομερείς, έγχρωμοι χάρτες. Προτάσεις περιπάτου και οδικών διαδρομών με αναλυτικούς χάρτες. Έργα τέχνης και κατόψεις μουσείων. Καθετί που ενδιαφέρει τον ταξιδιώτη, και φυσικά πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις αγορές και τη διασκέδασή σας.