Να διαβαστούν με το λυκόφως - Dickens, Charles, 1812-1870 (Γράμματα, 2001)
Δημοσιευμένα σε εφημερίδες τα διηγήματα αυτά του Ντίκενς αποτελούν αφηγηματικά κοσμήματα που συγκεντρώνουν όλες τις αρετές της πέννας του μεγάλου άγγλου συγγραφέα.