Ελλάς άνωθεν : Μακεδονία - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Το παρόν λεύκωμα επιχειρεί μία «άνωθεν» επισκόπηση της Μακεδονίας, σε ένα φωτογραφικό ταξίδι αποκάλυψη. Ο ένδοξος αυτός τόπος ξετυλίγεται μπροστά μας κομμάτι κομμάτι και μας υπενθυμίζει πόσα πολλά έχει ακόμα η Ελλάδα να μας αποκαλύψει...