Ελλάς άνωθεν : αρχαίοι τόποι - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Θέατρα οχυρώσεις, αγορές, λουτρά, πόλεις λαμπρές, χώροι ιεροί, όλα φορτισμένα ενεργειακά από τα μικρά και μεγάλα γεγονότα που τα περιέβαλλαν, δημιουργώντας το παρελθόν μας, διαμορφώνοντας την ελληνική μας ταυτότητα και υπενθυμίζοντας μας πόσα πολλά κληροδότησε η ελληνική αρχαιότητα όχι μόνο στις μελλοντικές γενιές της αλλά και στον κόσμο ολόκληρο.