Ελλάς άνωθεν : Ήπειρος-Θεσσαλία - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Η Ήπειρος και η Θεσσαλία συνθέτουν μία από τις πιο παραγωγικές ζώνες της Ελλάδας, πλούσια σε φυσικούς πόρους, μοναδικά ιστορικά μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, τοπία απαράμιλλου κάλλους, ατελείωτες πεδιάδες, απόκρημνα βουνά, υπέροχες παραλίες, φιλόξενους ανθρώπους και μια μακρά ιστορία που καθόρισε σημαντικά την πορεία της χώρας στους δύσκολους καιρούς που αμαύρωσαν το παρελθόν της. Ήπειρος και Θεσσαλία, στην καρδιά σχεδόν της Ελλάδας, μας προσκαλούν να ανακαλυψουμε τους θησαυρούς που τόσο περήφανα έχουν εναποτεθεί εδώ, ο οποίοι αποπνέουν ένα άρωμα αυθεντικά ελληνικό.