Ελλάς άνωθεν : Ιόνιο - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Το λεύκωμα που κρατάτε στα χέρια σας επιχειρί μία «άνωθεν» επισκόπηση των Ιονίων νήσων, έτσι όπως λίγοι έχουν την ευκαιρία να τα αντικρίσουν: Η Κέρκυρα, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος, η Κεφαλλονικά, η Ιθάκη, οι Παξοί, καθώς και άλλες μικρότερες ή μεγαλύτερες νησίδες που τα πλαισιώνουν, αποκαλύπτονται μέσα από μοναδικές φωτογραφίες που εξυμνούν το μεγαλείο της φύσης και του ανθρώπου. Ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, κρυστάλλινα νερά με φόντο την καταπράσινη φύση, γραφικοί οικισμοί και δαντελωτές ακτές είναι λίγες μόνο από τις ομορφιές που θα απολαύσετε σε αυτό το ταξίδι. Καλή μας «πτήση»!