Ελλάς άνωθεν : Αττική-Σαρωνικός - Αποστολοπούλου, Βίκυ; Γιαννέλος, Γιάννης; Χαϊδεμένος, Νίκος (Μίλητος, 2014)
Η επιβλητική και ένδοξη Σαλαμίνα, η ιστορική Αίγινα, γενέτειρα του Ιωάννη Καποδίστρια, το καταπράσινο και μυστηριακό Αγκίστρι, ο αριστοκρατικός Πόρος, οι μοναδικές Σπέτσες, η κοσμοπολίτικη Ύδρα, αλλά και οι μικρές νησίδες που τα περιστοιχίζουν, απαρτίζουν ένα σύμπλεγμα που αποπνέει αρχοντιά και γαλήνη. Η ιστορική Αττική γη, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, τα συμπληρώνει με όμορφο τρόπο, ολοκληρώνοντας την αφήγηση των εικόνων που μας υπόσχονται ένα συναρπαστικό ταξίδι.