Πρακτική αριθμητική - Τζιρώνης, Κώστας (Σαββάλας, 2003)
Βασικός στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη της απλής μαθηματικής σκέψης σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη μαθηματική υποδομή. Ο χωρισμός της ύλης σε κεφάλαια έγινε έτσι, ώστε να εξυπηρετηθεί η οργάνωση της μελέτης.