Το χειρόγραφο του Ιησού - Σακκέτος, Άγγελος Παν., 1950- (Εκδόσεις Σακκέτου, 2007)
[...] Διαβάζοντας το βιβλίο του 'Αγγελου Σακκέτου: "Το Χειρόγραφο του Ιησού" ομολογώ πως προβληματίσθηκα πολύ, διότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα βρει αποδεικτικά στοιχεία που να με πείθουν ότι ο Ιησούς είχε γράψει κάποια επιστολή, όπως για παράδειγμα η επιστολή του Κυρίου στον 'Αβγαρο. Πολύ περισσότερο όταν κάποια χειρόγραφα της εποχής του Ιησού, που αναμφίβολα γράφτηκαν από ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες της Διδασκαλίας, της Σταυρώσεως, αλλά και της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού, όπως ήσαν οι Ευαγγελιστές, είχαν καταστραφεί ή βρίσκονται ακόμη σε κάποια γωνιά της Νεκράς θαλάσσης. Και είναι προφανές γιατί υπάρχουν οι πάσης φύσεως αμφισβητίες, οι οποίοι (καλοπροαίρετα, ασφαλώς), αρνούνται την εκδοχή της συγγραφής Ευαγγελίων στην εποχή του Ιησού και μάλιστα πολλοί εξ αυτών φθάνουν και στο σημείο να αμφισβητούν τον Ιησού και ως άνθρωπο ακόμη, που περπάτησε ολομόναχος και κουρασμένος πάνω σ' αυτόν τον έρημο τόπο!