Μικροοικονομική θεωρία. - Δρανδάκης, Εμμανουήλ (Ευγ. Μπένου, 1994)
Η διδασκαλία των μαθημάτων της Μικροοικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα μας γίνεται τα τελευταία χρόνια από εμένα, τον Ν. Μπαλτά και τον Γ. Μπήτρο. Από την αρχή αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση για ένα σύγγραμμα, που θα εκάλνπτε πλήρως τις ανάγκες των φοιτητών του τμήματος, ήταν να είναι προϊόν της κοινής μας διδασκαλίας των σχετικών μαθημάτων. Έτσι εγώ ανέλαβα την υποχρέωση συγγραφής του Τόμου Α΄, ο Ν. Μπαλτάς του Τόμου Β΄ και ο Γ. Μπήτρος την συγγραφή του Τόμου Γ΄.