Η συνταγή της αγάπης : μυθιστόρημα : βασισμένο σε αληθινή ιστορία - Shah, Saira (Ψυχογιός, 2013)
Η Άννα ξέρει, ότι αν θέλεις πραγματικά κάτι, πρέπει να το σχεδιάσεις. Στο κάτω κάτω είναι σεφ. Για να φτιάξεις μια πετυχημένη μπεσαμέλ, χρειάζεσαι τα σωστά υλικά, τις σωστές δοσολογίες, τον σωστό χρόνο. Έτσι, όταν μένει έγκυος, σχεδιάζει την τέλεια ζωή της για το τέλειο μωρό της. Ωστόσο το όνειρο γίνεται εφιάλτης για την Άννα και τον Τομπάιας όταν μαθαίνουν ότι το κοριτσάκι τους, η Φρέγια, γεννήθηκε με ένα σοβαρό νοητικό και σωματικό πρόβλημα. Ο Τομπάιας ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να αγαπήσει αυτό το παιδί. Και η Άννα έχει σοβαρές αμφιβολίες, αλλά κάτι μέσα της δεν την αφήνει να το απαρνηθεί. Πείθει, λοιπόν, τον Τομπάιας να μετακομίσουν στη Γαλλία μαζί με τη Φρέγια, ώστε να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους για να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση. Η οικογένεια καταλήγει σε ένα παλιό, επιβλητικό αγρόκτημα στη γαλλική επαρχία. Η Άννα είναι αποφασισμένη να βάλει και πάλι τη ζωή της σε τάξη - ή τουλάχιστον να καθαρίσει μια και καλή την κουζίνα της από τα ποντίκια. Όσο περισσότερο προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της, όμως, τόσο η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό της. Και τότε ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται Φρέγια θα αλλάξει τα πάντα... Μια τρυφερή ιστορία για την απέραντη και άνευ όρων αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους.