Σημεία και κέρατα : μυθιστόρημα - Παπά, Ρία (Παπαδόπουλος, 2013)
Το σημείωμα του χωρισμού που μου άφησε ο Φίλιππος το διάβασε πρώτη η οικιακή βοηθός μας και μου το κουβάλησε στο κρεβάτι μεσημεριάτικα. "Σύζυγος είναι ό,τι απομένει από τον άντρα μετά τη νάρκωση..." της είπα ψύχραιμα μόλις το διάβασα. "Δεν πάει στα τσακίδια;" "Μα, κυρία, δεν είναι μόνο ο σύζυγος... Το παιδί; Τι θα απογίνει το παιδί;" "Δεν τον μισώ τόσο πολύ" της είπα. "Θα το κρατήσω εγώ". Λίνα Ροδινού... Το πρότυπο της επιτυχημένης γυναίκας. Ξεφορτώνεται τον άντρα της και φορτώνεται την περιουσία του. Μάνα στο σπίτι και μανούλα στην ίντριγκα. Best shopper στους αχαλίνωτους έρωτές της και best seller στα ροζ μυθιστόρηματά της. Σπίτια στα βόρεια προάστια, εξοχικά στα νότια και γκόμενοι στο κέντρο. Μέχρι που φτάνει η άνοιξη του 2011... Μια εποχή γεμάτη υποσχέσεις κι ελπίδες. Τότε που η Λίνα θα θάψει όλες τις δικές της. Όταν στην προκλητικά βολεμένης ζωής της όλα θα γίνουν: Σημεία και κέρατα Ένα άκρως διασκεδαστικό μυθιστόρημα για τις σχέσεις, τους έρωτες, τις φιλίες και τον μεγάλο εχθρό: τον ίδιο μας τον εαυτό.