Τα τραγούδια μας : ανθολογία σχολικών, δημοτικών και λαϊκών τραγουδιών - Ντζούφρας, Θανάσης (Καστανιώτη, 1989)
«Τα τραγούδια μας» είναι μια ανθολογία σχολικών, δημοτικών και λαϊκών τραγουδιών, απαραίτητη σε κάθε εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης, σε κάθε μαθητή και στον καθέναn που θέλει να τραγουδήσει όπου κι αν βρίσκεται. Τα περισσότερα τραγούδια του παρόντος βιβλίου και ιδιαίτερα τα παιδικά - sχολικά περιλαμβάνονται σε μια σειρά από κασέτες. Έτσι κυκλοφορούμε ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό. Ένα βασικό εργαλείο για το μάθημα της Μουσικής και τις σχολικές εκδηλώσεις. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)