Το νησί των Θησαυρών - Stevenson, Robert Louis, 1850-1894 (Αγαπημένα κλασικά, 2010)
Το βιβλίο αυτό, υπέροχα εικονογραφημένο και διασκευασμένο από το κλασικό μυθιστόρημα που έγραψε το 1883 ο Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, θα ενθουσιάσει μικρά και μεγαλύτερα παιδιά με τις μοναδικές σε πλοκή και ένταση περιπέτειές του.