Η πλήρης φροντίδα του μωρού : ένας αναλυτικός οδηγός για τους γονείς - Moorhead, Joanna (Johnson's, η φροντίδα του μωρού, 2006)
Σχεδιασμένο να απαντήσει σε όλα τα βασικά ερωτήματα που θέτουν οι γονείς για το θηλασμό. Περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες πληροφορίες και ιατρικές οδηγίες σχετικά με το θηλασμό του μωρού.