Goodbye κύριε Φρόυντ : μυθιστόρημα - Τερκεσίδου, Λένα (Αρμός, 2012)
Ρεαλιστική, με χιούμορ, ρέουσα και τολμηρή γραφή που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη. Μια τρισδιάστατη αξονική τομογραφία των σχέσεων μάνας - γιου, των νεανικών ονείρων, των ερωτικών αναζητήσεων, των απογοητεύσεων και των επαναστάσεων, της εποχής μας, και της ανθρώπινης φύσης, μέσα από την οποία θα βρουν τον εαυτό τους πάρα πολλές αναγνώστριες και αναγνώστες.