Χαμένες αγάπες - Νοταρά, Ιωάννα (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2012)
H Αλίκη και η 'Αννα είναι φίλες αχώριστες από μικρές. Η μια μεγαλώνει μέσα στα πλούτη και στη χλιδή κι η άλλη κορίτσι μιας απλής μικρομεσαίας οικογένειας που αγωνίζεται για τον επιούσιο. Η Αλίκη, αλλοτριωμένη από τον πλούτο, θα χαθεί στους σκοτεινούς δρόμους της κοκαΐνης και των αδιέξοδων ερώτων, ενώ η 'Αννα αγωνίζεται σκληρά για μια καλύτερη θέση στην κοινωνία. Η ζωή και των δυο θα ανατραπεί, από απρόβλεπτες καταστάσεις και από ανθρώπους μοιραίους που θα βρεθούν στον δρόμο τους... Μια παράξενη γυναίκα, στοιχειωμένη απ' τα λάθη της, αναγνωρισμένη ζωγράφος, κρατάει καλά φυλαγμένα κομμάτια απ' τις ζωές τους... Ένα μυστικό που η 'Αννα θα μάθει τυχαία από την Αλίκη, θα αλλάξει τα πάντα... Ο κόσμος της θα γκρεμιστεί κι εκείνη θα μείνει μετέωρη στο κενό... Μόνο της στήριγμα ο Νικόλας.... Ένα μυθιστόρημα για τα ανθρώπινα πάθη, τα κοριτσίστικα όνειρα, τους χαμένους έρωτες, τα μοιραία λάθη, που συνθέτουν τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο.