Ο κύκλος των νεκρών rockers : αστυνομικό μυθιστόρημα - Danks, Denise (IntroBooks, 2007)
Για τον Τζόνι Ουέιτς, θρύλο του ροκ, ο θάνατός του ήταν η απόλυτη κίνηση καριέρας: πέθανε ενώ η δημοτικότητά του ήταν στο ζενίθ. Όταν η νεαρή σταρ Κάρλα Μπλου ακολούθησε τα βήματά του κι έχασε τη ζωή της σε μια πισίνα στην Ισπανία, οι ομοιότητες ήταν ανησυχητικά πολλές. Η Τζορτζίνα Πάουερς, στενή φίλη της Κάρλα, μαθαίνει τα νέα του θανάτου της ανερχόμενης σταρ και σύντομα διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά - ειδικά όταν στο δρόμο κάποιος προσπαθεί να της πουλήσει τις ανέκδοτες ηχογραφήσεις της Κάρλα Μπλου και του Τζόνι Ουέιτς. Καθώς η Τζορτζίνα ερευνά τους δύο αυτούς θανάτους, διαπιστώνει ότι η μουσική βιομηχανία είχε πολλά περισσότερα να κερδίσει παρά να χάσει από το χαμό των δύο αυτών ανθρώπων...