Ιστορίες για πρίγκιπες και πριγκίπισσες - Rawson, Christopher, 1939- (Άγκυρα, 2005)
Τα βιβλία της σειράς "Διαβάζω Mόνος μου" περιλαμβάνουν ευκολοδιάβαστες και διασκεδαστικές εικονογραφημένες ιστορίες. Παρουσιασμένα με τη συνεργασία της 'Αλισον Κέλυ, Λέκτορα του Πανεπιστημίου του Σάρεϋ Ροεχάμπτον, απευθύνονται στα παιδιά Α΄ και Β΄ δημοτικού.