Η θέση της γυναίκας στη σκέψη του Ιμάμ Χομεϊνί - Khomeini, Ruhollah (Εκδόσεις Ι. Σιδέρης, 2010)
Τώρα, με το βιβλίο αυτό σας προσφέρουμε τις απόψεις και τα μηνύματα του σπουδαίου αυτού ανθρώπου σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης και Έρευνας του Υπουργείου Πολιτισμού και του τμήματος των αδελφών της Ισλαμικής καθοδήγησης, τη Γενική Διεύθυνση των Πολιτιστικών Σχέσεων και Ισλαμικής Διδασκαλίας του Υπουργείου Πολιτισμού και του Τμήματος Πολιτιστικών Έργων των Αδελφών (μπασιτζί). Παραθέτουμε τα μηνύματα με χρονολογική σειρά και τα αποσπάσματα από τα έργα του με την αναφορά στο συγκεκριμένο έργο. Ίδρυμα Ταξινόμησης και Έκδοσης των Έργων του Ιμάμη Χομεϊνί