Στο σπίτι μας - Martins, Isabel Minhos, 1974- (Καλειδοσκόπιο, 2013)
Στο σπίτι μας, όλοι μαζί έχουμε 10 χέρια, 10 πόδια και 4 μαλλιαρά πατούνια... Ένα βιβλίο που συνδυάζει την αριθμητική με μια πρώτη γνωριμία με το σώμα μας. Διασκεδάζουμε μετρώντας πόδια, μάτια, κόκαλα, στομάχια και άλλα μέρη του ανθρώπινου σώματος καθώς παρακολουθούμε στιγμές από τη ζωή της χαρούμενης οικογένειας που ζει μέσα στις σελίδες του.