Περιηγηθείτε με ασφάλεια στο διαδίκτυο : Microsoft Internet Explorer 7 : συνδέσεις στο δίκτυο, ρυθμίσεις ασφαλείας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Vaccaro, Silvia (Easy click, 2007)
Καλώς ήρθατε στον παγκόσμιο ιστό, το δίκτυο που απαρτίζεται από εκατομμύρια τοποθεσίες web οι οποίες βρίσκονται διασκορπισμένες σε κάθε γωνιά του πλανήτη και στις οποίες μπορείτε να φτάσετε με ένα μόνο κλικ. Πώς όμως μπορείτε να προσανατολιστείτε ανάμεσα σε διευθύνσεις http και ftp; Πώς θα βρείτε το έγγραφο ή την εικόνα που σας χρειάζεται; Πώς μπορείτε να περιηγηθείτε στον απέραντο παγκόσμιο ιστό με μεγαλύτερη ταχύτητα, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, και -το σημαντικότερο- με περισσότερη ασφάλεια; Ο οδηγός αυτός, σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβουλών που ξεκινούν από τα πρώτα βήματα της ρύθμισης του Microsoft Internet Explorer 7 και τη ρύθμιση των cookies ή των τροφοδοσιών, και καλύπτουν έως και την εγγραφή στα Newsgroups και την αποκάλυψη των μυστικών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.