Ψηφιακή μουσική : MP3, Podcast, ψηφιοποίηση : download, εγγραφή, ακρόαση : πρακτικός οδηγός με εικόνες - Ponzio, Silvia (Easy click, 2008)
Μουσική και ηλεκτρονικός υπολογιστής: ένα τέλειο δίδυμο. Αυτός ο έγχρωμος, απλός και πρακτικός οδηγός θα σας αποκαλύψει όλες τις δυνατότητες του υπολογιστή σας σε σχέση με την ψηφιακή μουσική! Θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσετε αρχεία MP3 από τα Cd σας, να δώσετε ψηφιακή μορφή στη μουσική των παλιών σας δίσκων, να φτιάξετε τη δική σας playlist, και ακόμα να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με το στερεοφωνικό και το Dvd. Εδώ θα βρείτε, ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη μουσική!